...

Vigyázz, mert megbasz a rézfaszú bagoly..!

Musikalisches Experiment

-- zene, makogás --
(mostanában főleg makogás..)

Utolsó kommentek

Ne lopj.

Creative Commons Licenc

Haydn-golyó


2011.02.20. 23:24 | annagramma | 3 komment

Szóval ma az történt, hogy sokminden, úsztam Mozartra (!! -- erről még később), meg például férfialsógatyát teregettem:-), megmegmeg marcipánt csináltunk, mindenféle formában, módon és ízben, csokibatyuban, csokitöltelékkel, csokibatyuban csokitöltelékkel, másik marcipán töltelékkel, dióval-mandulával, és estére takarítást helyett úgy gondoltam, inkább kihasználom a konyha szennyezett állapotát, és kielégítem a kreativitásomat, s ebből megszületett az ultimate remekmű, a csodálatos műalkotás: az Überalles Haydn-golyó:

 

Azért Haydn-golyó, mert Mozartnak már van elég golyója, és mert a Haydn-zongoraszonátokat hallgattam közben, és mert ezzel tervezem lenyesni a jó öreg Haydnről a méltatlanul mellőzött jelzőt. :-) Belülről marcipán és esetleg a fenti adalékok közül még valami, kívülről étcsoki és fehér milka, egy kihegyezett gyufa segítségével készült, de ez még csak a prototípus, következő alkalomra kifejlesztem hozzá a kellő infrastruktúrát, és rákottázom a Goldberg-variációk sarabande-ját, vagy valami.:-D Hát nem klassz? Ki kér?:-)

A bejegyzés trackback címe:

https://rezfaszubagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr242675861

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

sarruken 2011.02.20. 23:34:08

Éééééééééén!

tnsnames.ora 2011.07.30. 14:08:39

Carmina Burana-ra nem tervezel valami kottás süteményt? Legalább habformázás jelleggel? ;)

MaD 2012.09.16. 23:31:52

Ez gyönyörű! Kérek belőle.

Címkék: agymenés klasszik fényképez hétköznapi makogás mókaság a hűtőm tartalma ma

süti beállítások módosítása