...

Vigyázz, mert megbasz a rézfaszú bagoly..!

Musikalisches Experiment

-- zene, makogás --
(mostanában főleg makogás..)

Utolsó kommentek

Ne lopj.

Creative Commons Licenc

..


2009.03.19. 15:16 | annagramma | komment

Ja, és ha már jó kedvnél tartok, muszáj leírnom, hogy fél év után végre (dobpörrrrrgés) megérkeztek a SZENT AJTÓIM! Szétrúgnám őket, hogy dögöljenek meg, ha nem kerültek volna 100 rongyba, és holnap a szerelőket is szétrúgnám, de szerencsére nem leszek otthon. :-)

És egyéb fejlesztések is vannak: beszereztem egy fürdőszobaszekrényt, és egy hálószobaszekrényt is, bár utóbbira még várni kell 1-2 hetet. El sem tudom hinni, hogy az a büdös, nyolc négyzetméteres ól, amit hálószobának hívtam eddig, emberi formát fog ölteni (és végre nem egy bútorlappal lesz eltorlaszolva). Én biztos valami sekélyes ember lehetek, de egyszerűen feldob és jó érzéssel tölt el, ha tiszta és takaros a környezetem, ha rendes és nett minden. BIZTOS EZZEL IS KOMPENZÁLOK VALAMIT. :-D

A bejegyzés trackback címe:

https://rezfaszubagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr571012134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása