...

Vigyázz, mert megbasz a rézfaszú bagoly..!

Musikalisches Experiment

-- zene, makogás --
(mostanában főleg makogás..)

Utolsó kommentek

Ne lopj.

Creative Commons Licenc

perec


2009.09.11. 13:10 | annagramma | komment

Több, mint másfél év alatt még egyszer sem estem bringával, így statisztikailag itt volt az ideje ilyesminek. Teljesen tisztán emlékszem a pillanatra, amikor tegnap reggel az Árpád híd utáni HÉV-felüljáró előtt épp rá akarok kiáltani a fószerre, hogy NE HÚZD RÁÁM!!, aztán arra, ahogy érzem, hogy a levegőben vagyok, és látom, ahogy a sóderes föld közeledik felém. Arra gondolok közben: na tessék, tudtam, hogy rámhúzza a hülye..most aztán eltaknyolok, ráadásul kurvára gyorsan jön felém, na ne, ez ráadásul kavicsos!, de közben nem érzem a testemet, mintha elmúlt volna a kiterjedésem, és pánikmentesen veszem tudomásul a tényt, hogy bazz, ez bizony fájni fog. Majd belefeledkezem abba a mindent kitöltő tompa, kongó és szürke puffanásba, amivel lefejelem a földet.

Visszagondolva rettentően izgalmas és érdekes az egész, persze a másodpercek múlva fölém hajoló ismeretlen, test nélküli emberi fejek alatt, síró és nevetőgörcsös sokkos állapotban még nem éreztem feltétlen annak. A végeredmény egy darab gipszelt kéz, egy csinos, fehér neccharisnya a fejen és számos zúzódás a szaunában puhult testfelületeken, melyekkel ismét én lettem a családi látványosság (Úristen! A Katival már megint történt valami!! - így anyám a telefonban).

Mit gondolhatott az a szomszéd, aki múmiaként, összetörve ácsorogni látott a bejárati ajtóm előtt, amin egy nagy, sárga CM-plakát díszeleg?

A bejegyzés trackback címe:

https://rezfaszubagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr191375026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: fakk hétköznapi makogás

süti beállítások módosítása