...

Vigyázz, mert megbasz a rézfaszú bagoly..!

Musikalisches Experiment

-- zene, makogás --
(mostanában főleg makogás..)

Utolsó kommentek

Ne lopj.

Creative Commons Licenc

az ekvilibrium vajon mi


2011.01.17. 21:04 | annagramma | 1 komment

Nos, igen. Az élet utat tör, mint mindig, az univerzum természetszerűleg a tökéletes egyensúlyra törekszik, mint mindig, s az ellenpont ahogy szakrális, úgy szekuláris egyetemessége sem vonható többé kétségbe. Soha többé. Ugyanis megérkezett az éjszakai vizelés és az akadozó vizelet: most már nyugodtan beszélhetünk a hüvelygo prosztataproblémákról is!

 

Én javasolnék egy olyat, hogy a hüvelygombás nő, az aranyeres fickó, a prosztatarákos faszi, az ízületi problémás szatyor, a fogsorcsattogatató nyugger, a székrekedéses mutter meg a többiek, szóval mind költözzenek össze egy SZTK-kezelőbe "Vény nélkül" címen valóságsózni, és nyerjen az, aki a többiekéi közül a legtöbb szervi betegséget tudja magának begyűjteni. Bónuszt ér a saját nemmel nem összeegyeztethető szindróma, s a fődíj egy zavartalan, illatos óra a Petiék vécéjében

***

Apropó SZTK, a Mátyás-templombéli újévi koncert után volt szerencsém az öltözőben elkapni az orvoszenekar ilyenkor szokásos csoportfényképezését. Párbeszédtöredék:

- Na mit szoktunk ilyenkor mondani? -- kérdezi a hang a fényképezőgép mögül. S a zenekar egy emberként fennhangon:
- Vizitdíj!

:-D Zseniális szerintem. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezfaszubagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr662591482

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tnsnames.ora 2011.07.30. 14:42:54

Komment nélkül, csak egy smiley. :o)))

Címkék: agymenés rektum mókaság párbeszédtöredék

süti beállítások módosítása