...

Vigyázz, mert megbasz a rézfaszú bagoly..!

Musikalisches Experiment

-- zene, makogás --
(mostanában főleg makogás..)

Utolsó kommentek

Ne lopj.

Creative Commons Licenc

18+


2009.09.05. 15:41 | annagramma | komment

Legutóbb azt mondta valaki, hogy milyen szomorú a blogomat olvasnia. Küldöm neki ezt a posztot, amit jókedvemben(!) az ásés blognak írtam. Majd nekik is küldöm, hátha kikerül. Addig is ősbemutató.

***

Menstruálás

Némely lányok 10 évesen már menstruálás, mások 14 évesen értetlenkedés, félés. Szülőktől nem kellőképp felvilágosulás, dolgokra egyedül rájövés, utánaolvasás (internet persze még nem levés, így jobbára Bravo magazinban olvasás), iskolában promóciós csomagot kapás (fiúknak kíváncsiskodás, de őket be nem avatás, nekik meg nem mutatás, lányokra megsértődés), egy szép napon mégis meglepődés, mit tenni nem tudás. Muternak nem szólás, barátnők előtt szégyellés, pedig róla beszélni akarás, meghasonulás. Titkos naplóba beleírás, fiútestvér naplót ellopás, kinevetés és csúfolás, de ő kisebbnek levés, úgyhogy jól megverés, helyben hagyás, ő többet nem pofázás. Muternak mégis szólás, de témának kellemetlennek levés. Betétvásárlás, boltban elpirulás, eladó persze férfinek levés. Benne kényelmetlenül érzés, elcsúszás miatt folyton parázás, para beigazolódás, bugyimosás. Megtanulás, hogy vér csak hideg vízzel kijövés, először persze nem azzal próbálkozás, nem is sikerülés, kedvenc bugyi szomorúan kidobás.

Menstruáció rendszertelennek levés, sosem tudás, megjövéstől félés, kimaradásnak örülés, aztán váratlan pillanatban mégis megjövés, nem örülés. Idővel rendszeressé válás, megszokás, heteket számolás, naptárban vezetés. Bátrabbnak levés, tampon kipróbálásra gondolás. Boltban tampon vásárlás, még mindig kicsit elpirulás, eladó úgyis mindig férfinak levés. Tampon kipróbálás, mellékelt használati utasítás részletes elolvasás, leguggolás, felhelyezni próbálás, belülről furcsának érzés, nem tudni, tampon jó helyen levés-e, de hamar rájövés, megszokás, profivá válás. Tamponnal tisztábbnak érzés, kényelmesebbnek levés, életminőség-javulás, tovább nem parázás. Tampont gyakran cserélés, nehogy baj levés, madzag megfogás, kihúzás, vécébe dobás, de ha túl gyakran cserélés, kihúzni nehezen tudás. Tampon vízen úszás, gyenge víznyomáskor nem lemenés, otthagyni nem akarás, öt méter budipapír rádobálás, hatszor lehúzás, mire végre eltüntetni sikerülés. Közben néha pisilés (2 in 1), hóbortosnak levés, új tampont betenni elfelejtés, rájövés, vécébe visszamenés, környezetnek hasmenésesnek nézés. Ha csak pisilés és tampont nem cserélés, tampon madzagja átnedvesedés, gusztustalannak érzés. Budipapírral megszorongatás, szárazzá tenni próbálás, de inkább kisebb tampon használás és gyakrabban cserélés, vagy tampon madzagjának betuszkolás, hogy nedvesnek kevésbé levés.

Teljes hozzászokás, de ahogy növés, fiúk csúfolás elkezdés, folyton erre utalás, ez némileg bosszantás, de többnyire vele nem törődés, fiúkat anyjukba elküldés, tökönrúgás.

Tamponnal strandra menni is tudás, bár a fertőzésektől félés, mert ilyenkor PH érték megváltozás, bízás, de egyszer úgyis elkapás. Fürdőruhából tampon zsinórjának kilógás, barátok szólás, zavarba jövés, iszonyat égés, bokor mögé bújás, legkevésbé feltűnően visszatuszkolni próbálás, de arra járó kisgyerek úgyis meglátás, anyját megkérdezés hogy a néni mit csinálás, anyja azt hiszi magadhoznyúlás, kisfiút kézen fogva elrángatás, már csak röhögés.
Premenstruációs szindrómálás, hisztizés, másokkal gorombának levés, muterral reggel fésülködés közben oridbálás, mint amikor csalánra hugyozás. Első napokon alhas görcsölés, fájás, tesiórákon részt venni nem akarás, tornatanár pasinak levés, előtte megalázkodás, de csak a futás alól felmentés. Leleményesebbé válás, véletlenül mindig Cooper-teszt idején menstruálás, többieken aljas módon röhögés, miközben iskolakört futás. Tanárnak észrevevés, hogy már három hete menstruálás, jó hazugságot hirtelen nem találás, de tanárt magadban jól kiröhögés, az egészbe beleszarás, iskolakört így is csak a sarokig futás.

Fájás ellen gyógyszer keresés, Béres patika megtalálás, gyógyszer kurvanagynak és zöldnek levés, de azért kipróbálás, hatékonynak levésnek örömmel konstatálás, ismételt életminőség-javulás. Végképp elfogadás, élet részének levésnek tekintés, korábbi parázásokra mosolyogva visszagondolás. Táskában tampont mindig hordás, amikor kellés persze otthon hagyás, Trefort kert budijában másik lánytól kérés, másik lány rendesnek levés, adás, megkönnyebbülés. Máskor Gödör budijában másik lány tőled kérés, te is rendesnek levés, mosolygás, adás. Barátnővel sokat együttlevés, egyszerre menstruálás, legalább valakinél tampon mindig levés.

Szórakozóhelyen pasit megismerés, nagyon bejövés, ivás, izgatottnak levés, táskában cigi után zavartan kotorászás, helyette véletlenül tamponos doboz elővevés, enyhén égés, de rajta jót röhögés.

Szexuális életet meghatározás, olyankor nem dugás. De pasit nem zavarás, úgyhogy mégis dugás, de nem túl gusztának levés, lepedőmosás, többet ilyet nem csinálás, megfogadás. Ha ezután pasi veled ilyenkor találkozni nem akarás, elgondolkodás, pasit kérdőre vonás hogy neki csak a dugásra kellés, pasi tagadás, hebegés-habogás. Önérzetesnek levés, pasit anyjába elküldés, vele többet nem találkozás.

Párkapcsolatban levés, fogamzásgátló szedés, menstruációnak óramű pontosságúnak levés. Persze gyógyszert bevenni többször elfelejtés, ciklus felborulás, azonnal megjövés, vagy két hetet késés, terhességtől félés, terhességi tesztet megvevésen gondolkodás, abortusz árán filozofálás, két hét után végre megjövés, menstruációnak kivételesen örülés. Együtt élés, pasi „mit hozzak a boltból?” megkérdezés, tampont mondás, pasi tampont hozni nem akarás, arra hivatkozás, hogy a nagy választékbban kiigazodni nem tudás, de igazából csak égőnek gondolás, vagy pénztáros csajt tamponvásárlás közben fűzni nem tudás, tamponok között magát ostobán érzés. Tamponos doboz neki megmutatás, pasit a boltba szépen elküldés. Persze másmilyen tampon hozás.

Párkapcsolatnak vége levés, gyógyszert abbahagyás, ciklus ismételt felborulás, csak öt-hat hetenként menstruálás, eléggé furcsállás, de a tampon árán spórolásnak örülés. Tablettaszedéssel felhagyás után heteket számolni elfelejtés, mert tablettaszedés közben erre szükségnek nem levés és ehhez könnyen hozzászokás, utolsó menstruáció időpontjára nem emlékezés, határidőnapló eseményeiből kisilabizálás, folytonos készültségben levés, de szerencsére már elég rutinosnak levés, gondot nem okozás, csupán bosszankodás, hogy megint számolni kellés. Férfiakat irigylés, viccből terhesnek lenni akarás, hogy hónapokig odafigyelni nem kellés levés, de fiatalnak levés, pasinak nem levés, távoli ábrándnak maradás.

Öregedés, menstruáció elmaradás, klimaxolás, de erről egyelőre nem sokat tudás.


***

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezfaszubagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr241362073

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: agymenés rektum

süti beállítások módosítása