...

Vigyázz, mert megbasz a rézfaszú bagoly..!

Musikalisches Experiment

-- zene, makogás --
(mostanában főleg makogás..)

Utolsó kommentek

Ne lopj.

Creative Commons Licenc

moziajánló


2011.04.06. 22:08 | annagramma | komment

 Tényszerűen az van, hogy a Titanic filmfesztivál meglepő résztvevője idén a 2009-es, egy ideje már az amazonos wish listemen lévő Genius within -- The inner life of Glenn Gould című film, amit pénteken az Örökmozgóban, jövő kedden pedig a KINO moziban lehet megnézni. 

Őszintén szólva eléggé szenzációhajhásznak találom a trailert meg az egész a film köré szőtt "felhajtást", és szerintem enyhén visszásnak hat ilyen címmel filmet készíteni valakiről, aki már halott, már értem úgy, bizonyára nem lesz Monsaingeon The alchemist című portréjához fogható (meg a Glenn Gould on & off the recordhoz, amelyről épp ma küldött értesítést az amazon, hogy sajnálatos módon törlik, miután az elmúlt fél évben nem bírták beszerezni), de azért én mindenesetre elmegyek a KINO-ba megnézni. Aztán majd megírom, milyen volt.:-)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezfaszubagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr192805853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: nyuzik klasszik diszk

süti beállítások módosítása