...

Vigyázz, mert megbasz a rézfaszú bagoly..!

Musikalisches Experiment

-- zene, makogás --
(mostanában főleg makogás..)

Utolsó kommentek

Ne lopj.

Creative Commons Licenc

a borozóról és a férfiakról meg egy kicsit a nőkről is


2011.09.01. 12:07 | annagramma | komment

 Tegnap este egy borozóban az a felemelő, példa nélküli jelenség fogadott, hogy a férfimosdó előtt sor áll (szívesen írnám, hogy kígyózó sor, de a vadul kígyózó mindkét ember szerintem tiltakozna), amíg a női ajtaját unottan csapkodja a huzat. 

A magyarázatot a különös jelenségre abban látom, hogy a hely deklaráltan borozó, ami a támasztott pult ott oldal, meg a kövér, pozsgás arcú hordós fickó a cégérről. A borozóba férfiak járnak, borozni, netán fröccsözni, netán sörözni. Ez egyszerűen ilyen férfidolog, gondolom, a csak komoly szándékkal dolga a férfiaknak. Nem kellenek oda a nők (mint ahogy nincsenek is ott), a női budi merő udvariasság (mert az is olyan férfidolog).

Na most, akkor mit is keresek én itt? Mert a nők, a nők kávézóba járnak. Hogy pontosak legyünk: a nők kávézóba járnak borozni, mert ilyen hamisak. A nők megtehetnék, hogy a borozóba mennek borozni, ahogy az rendeltetésszerű, de a nők számára túl alpári a borozó, meg ők túl kifinomultak hozzá. Ebből az lesz, hogy a nők egy szép este ott találják magukat egy kávézóban vörösbort szopogatva és egy halom más nővel körülvéve. Közben mindenki értetlenül pillantgat körbe, hogy mit rajzik itt nekem ez a sok ribi, és hol vannak inkább a derék, fess férfiak.

Természetesen a borozóban vannak. Csak a férfiak a borozóban nem pillantgatnak körbe, hogy mit keres itt nekem ez a sok fószer. A sok férfi együtt az sok férfidolog kumuláltja, ami még férfibb dolog. És ha a férfinak valamiért mégis hiányzik a nő, akkor a férfi van olyan primitíve eszes, hogy fogja és odaviszi.

(Már csak azt nem értem, akkor miért nem ment be a kígyózó sor úm. farka a női budit hasznosítani..?)

A bejegyzés trackback címe:

https://rezfaszubagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr643195156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: agymenés

süti beállítások módosítása