...

Vigyázz, mert megbasz a rézfaszú bagoly..!

Musikalisches Experiment

-- zene, makogás --
(mostanában főleg makogás..)

Utolsó kommentek

Ne lopj.

Creative Commons Licenc

##


2008.12.30. 02:00 | annagramma | komment

Olyan ez, mint a viharos balaton a mínusz fokokban, egyik nap olyan robajjal hullámzik, mintha a pokolból jönne, másnapra ugyanaz odafagy, megmerevedik, nem mozog. Az a mérhetetlen, szinte eksztatikus izgalom, amivel akkor pénteken a találkozót vártam, elosztotta magát saját magával, avagy a másnapi koncert utáni bulit követő másnapos agóniával és életnemléssel, netán nullával, mindegy, egyaránt nem értem. Hová tűnik egyik napról a másikra egy hektó érzelem, és van-e ott még, ahonnan ez jött, mitől tűnik hétköznapinak, nem kívánatosnak, netán nemkívánatosnak, vagy csak azt hittem, hogy, vagy most hiszem, hogy nem, pedig mégis?

Amennyi alkoholt és dohányfüstöt az elmúlt hónapban bevittem, attól még egy tolószékes is egyből járni kezdene, hol van a határ mi és mi között? Miért kell rothadó, édes illatú illúziókban élni? És miért a hiányérzet korábban hétköznapi, vacak időpazarlásnak vélt dolgok iránt? És miért nincs bennem egy molekulánál több empátia, és miért szorulok még mindig érzelmi nevelésre, és miért van, aki segít, és miért vagyok hálátlan? És melyik a titkos, és melyik az igazi, és amelyik nem az, az hamis? 

Egyébként nem, kurvára nem vagyok hálátlan, de valószínűleg a hála az utolsó, amit érezni kéne. És ha valaki kihúz a fosmocsárból, és beállít a zuhany alá, nem törődve a szarszaggal, könyörgöm, tegyük már meg magunknak és neki, hogy nem merülünk alá újra az első óvatlan pillanatban. De amikor a fos olyan meleg és puha. A szagát meg gyorsan megszokod.

Mostanában túl gyakran használok szarszagú metaforákat. 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezfaszubagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr77848028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: rektum szeretnemszeret

süti beállítások módosítása