...

Vigyázz, mert megbasz a rézfaszú bagoly..!

Musikalisches Experiment

-- zene, makogás --
(mostanában főleg makogás..)

Utolsó kommentek

Ne lopj.

Creative Commons Licenc


2009.06.08. 12:10 | annagramma | komment

diszkobéjbeeeee

Volt ám forgalom a hétvégén, e! Ami azt illeti, nem csak itt, hanem ott is, aminek ez itt a horizontális kétdimenziós merőleges vetülete és vonalmenti töltéssűrűsége, de megint túl rövid volt a hétvége ahhoz képest, hogy volt benne például kajának, szexnek elbaszása, meg másnak a meg-, meg volt benne Tony Hawks's pro skater vasárnap délután, meg egy kevés részegeskedés, és nevetés, sírás, fél hétkor fekvés, zsiráfetetés, választási műsor ... kvantitatíve, úgy nézem, kimagasló vége lett a hétnek, kvalitatíve már van, amin esetleg vitatkoznék, az érzelmi abszolútérték ismét a bárányfelhők seggét döfködi. Én pedig amúgy köszjólvagyok.

De sajna a blogolás nem tartozik a a munkaköri leírásomba, úgyhogy ilyenekről és egyebekről még egy kicsivel később, ha nem zsibbadnak le teljesen az ujjhegyeim este a faterom zongoráján.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rezfaszubagoly.blog.hu/api/trackback/id/tr721171211

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Címkék: hétköznapi makogás intercourse

süti beállítások módosítása